MyProducts er en del af OneMinuteShop. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder derfor for alle leverancer fra MyTattoo hjemmesiden. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig og OneMinuteShop.

AFTALEPARTNER
Du indgår som køber/bestiller aftale med:
OneMinuteShop IVS
Idyl 26
6000 Kolding
Danmark
CVR nr.: 35838589

BESTILLING OG BETALING
I vores online designer vælger du produkt, og designer herefter dit eget individuelle design. Du kan evt. tage udgangspunkt i vore skabeloner. Du bestiller varen ved at gå gennem indkøbskurven, hvor du også betaler med Dankort eller via Bankoverførsel. Betaler du med Dankort hæver vi pengene når produktionen går i gang. Ved Bankoverførsel sætter vi produktionen i gang, når vi har registreret din betaling på vores konto.

Alle priser i shoppen vises i danske kroner inklusive moms.

FREMSTILLING
Som hovedregel producerer og sender vi varerne indenfor 2-5 hverdage. Alle vore varer produceres på bestilling, derfor er hastelevering ikke altid muligt. Der kan være produkter med en længere leveringstid. Produktionstiderne opgives under hvert produkt i designeren.

Vi forbeholder os ret til at afvise ordrer indeholdende designs, som i praksis ikke kan produceres. Dette gælder især ved produkter der udskæres i folie som f.eks. wallstickers og postkassenavne. Vi kontakter dig i så tilfælde med henblik på at ændre i dit design eller helt annullere ordren. Vi forbeholder os ligeledes ret til at afvise ordre, hvor din bestilling er udenfor intentionerne med produkterne. Dette kunne f.eks. være, at du køber et postkassenavn eller en wallsticker, men anvender arealet til at lave designs til mere end én postkasse eller mere end én wallsticker.

LEVERING
Alle priser i butikken vises eksklusiv fragt. Fragttillæg er kr. 39,- per ordre. Forsendelsen af varer sker med Post Danmark eller andet fragtfirma. Vi tilbyder pt ikke forsendelse til udlandet. Levering af varer anses for sket, når du som køber har modtaget varen.

Hvis du ikke modtager den bestilte vare indenfor normal leveringstid, bedes du kontakte os, så vi kan få pakken efterlyst. Send os en email på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med de nødvendige oplysninger.

TRYKFARVER OG TRYKKVALITET
De farver du ser på skærmen vil ikke altid svare 100% til de farver der er på det færdige tryk. Dette skyldes flere forhold. Din skærm viser farver i RGB, mens en del tryk bliver trykt i CMYK, som ikke kan gengive så bred en farvepalette. Der kan også være forskel på, hvordan en skærms farver er kalibrede. Ydermere vil den samme farve kunne se forskellig ud, afhængig af den materialetype der bliver trykt på. Vi forbeholder os retten til at konvertere farverne i dit design, så de passer til den anvendte trykkemetode. Dette kan afstedkomme mindre variationer i farverne, som ikke betragtes som produktionsfejl, og vi kan ikke gøres ansvarlig herfor.

RISIKO
Risikoen for bestilte varer overgår til dig som køber på leveringstidspunktet. Er din pakke gået i stykker under transport - dvs. at det er tydeligt set udefra, at pakken er beskadiget, så nægt modtagelse. Har du taget imod den alligevel, så skriv til os, inden du kontakter fragtfirmaet. Medsend billeder og beskrivelse af skaden. Tag ikke produktet i brug.

FORTRYDELSESRET
Da alle varer bliver specialfremstillede efter dit design, har du ingen fortrydelsesret.

REKLAMATION
Er der fejl eller mangler ved en leverance, skal du hurtigst muligt kontakte os pr. mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du skal reklamere så snart du konstaterer en fejl eller mangel. Vil du reklamere over en vare, er det din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Du kan klage over fabrikationsfejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret, forudsat at varen ikke er misligholdt. Vi vil vurdere reklamationen - hvis den skyldes slitage, forkert vedligeholdelse eller anvendelse, kan reklamationsretten ikke gøres gældende. Når vi modtager en klage over en vare, vil vi tage stilling til, om varen skal ombyttes, repareres eller om pengene skal tilbagebetales.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Anvend samme emballage som den blev leveret i.

Du har selv ansvaret for dit design, og du kan derfor ikke reklamere over det, medmindre der er sket en produktionsfejl.

Vi modtager ikke reklamationer sendt til os pr. efterkrav.

ANVENDELSE OG OPHAVSRET
Al anvendelse af dette websted, sub-websider, lejede websider eller websider og shopsystemer der på anden måde er stillet til rådighed af OneMinuteShop, sker for egen risiko. Webstedet stilles til rådighed som det er og forefindes, og vi giver ingen garantier for fejl, tilgængelighed, tilpasning til specifikke formål eller overtrædelse af tredjeparts rettigheder. Webstedet, webstedets indhold og softwaren er beskyttet af lovgivning om ophavsret, varemærker, patent og anden lovgivning om immaterielle rettigheder.

Du skal selv have ophavsretten til alle de fotografier, grafik eller billeder, du anvender i dine designs, eller sørge for at indhente ophavsretsindehaverens samtykke til at bruge disse. Måtte vi af tredjemand blive mødt med krav af enhver art som følge af dine manglende rettigheder, forbeholdes det at gøre dig ansvarlig, uanset om du måtte være i god tro.

SIKKERHED
Vi anvender SSL-kryptering af data der bliver sendt over nettet. Transaktioner håndteres via Quickpay, som er en af Danmarks mest udbredte betalingsgateways.

FORBEHOLD
Der tages forbehold for tastefejl, udsolgte og udgåede varer og eventuelle prisændringer. Det er altid prisen på tidspunktet for din ordreafgivelse, der er gældende.